Waar wij goed in zijn

We helpen u graag!

Onze specialisaties

Korte lijnen en persoonlijk contact vinden wij erg belangrijk. De manier waarop wij werken is laagdrempelig, integer en informeel. Wij communiceren in heldere en begrijpelijke taal.

Financieel Advies

Samen kijken wij met een frisse blik naar uw financiële situatie. Hoe staat uw pensioen er voor? Is het verstandig uw hypotheek over te sluiten? Waar moet u op letten als u gaat samenwonen? Wat gebeurt er als u arbeidsongeschikt raakt? Voor het antwoord op alle vragen op financieel gebied, hoe uitgebreid of beperkt ook, kunt u bij ons terecht.

Belastingaangiften

Heeft u vragen over uw belastingaangifte of bent u op zoek naar een specialist die u kan helpen bij het invullen van uw belastingaangifte?

Met actuele kennis van wet- en regelgeving en met behulp van professionele software, kunnen wij de aangifte inkomstenbelasting en/of vennootschapsbelasting voor u verzorgen.

Aangiften omzetbelasting

Het doen van aangifte omzetbelasting is verplicht voor uw bedrijf als de belastingdienst u aanmerkt als ondernemer voor de omzetbelasting.

Het is belangrijk dat uw aangifte omzetbelasting correct en op tijd wordt ingediend bij de Belastingdienst. Van belang is dan ook dat u precies weet welke kosten u wel of niet mag opvoeren als zakelijke kosten. Wij kunnen u daarbij helpen.

Jaarrekening opstellen

Na elk boekjaar geeft een jaarrekening een duidelijk overzicht van de financiële gang van zaken. Ook dient dit als goed vergelijkingsmateriaal met voorgaande boekjaren. Wij verzorgen een professionele jaarrekening, welke dient als basis voor de aangifte inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting. Wij zorgen ervoor dat de jaarrekening beschikbaar is op het moment dat u dit wenst. Zo weet u snel hoe hoog de belastingdruk is.

Administratieve ondersteuning

Uw administratie wordt door ons maandelijks, per kwartaal of jaarlijks verwerkt in een professioneel boekhoudpakket. Zodat we snel inzicht kunnen hebben hoe uw onderneming er voor staat. Naast het opstellen van de jaarrekening, kunnen wij voor u ook tussentijdse rapportages opstellen om optimaal controle over uw onderneming te houden.

Begeleiding van startende ondernemers

Bij het starten van een eigen onderneming komt heel wat kijken, zoals het inschrijven bij de Kamer van Koophandel.
• Voor welke activiteiten laat ik mij inschrijven?
• Welke naam kies ik?
• Schrijf ik mijn bedrijf in als eenmanszaak of is een andere rechtsvorm wellicht verstandiger?

Al snel meldt de belastingdienst zich. Er moet regelmatig aangifte voor de omzetbelasting worden gedaan.
• Hoe pak ik dat aan?
• Hoe richt ik mijn administratie overzichtelijk in?
• Is een auto op de zaak verstandig of juist niet? Tal van zaken waarbij een deskundig advies van groot belang is. Wij kunnen u helpen om de juiste keuzes te maken.

Aanvragen toeslagen

• Zorgtoeslag
• Huurtoeslag
• Kind gebonden budget
• Kinderopvangtoeslag

Wij houden in de gaten of u recht heeft op één of meer van bovengenoemde toeslagen en vragen deze zo nodig voor u aan.

Wat onze klanten zeggen

dk-guido-wattel
We zijn al 10 jaar klant. We kunnen vertrouwen op het advies van Gerhard en collega's. Er wordt persoonlijk meegedacht en de tijd genomen voor ons als klant.
Guido Wattel
Superyoga
dk-margreet-bos
“Na 15 jaar nog steeds heel blij mee! Persoonlijke benadering, uitleg in begrijpelijke taal en altijd bereid elke vraag te beantwoorden.”
Margreet Landman-Bos
Parallel Training & Advies
dk-sander
Ik ben al meer dan 10 jaar klant bij Dekker & Kok en zeer tevreden! Betrouwbaar, vakkundig en zeer vriendelijk. Echt een aanrader!!
Sander Bleijenberg
Bleijenberg Vloeren
dk-marco
De korte lijnen, duidelijke afspraken en op de hoogte gebracht worden van fiscale wijzigingen maakt dat Dekker & Kok een verlengstuk van ons bedrijf is.
Marco Hoppe
Het Groene Licht